THY'DEN ERZURUM KIŞ TURİZMİNE DARBE

Erzurum kış turizmine bir darbe de THY markası olan Anadolu Jet’ten geldi.

22 Şubat 2015 Pazar 23:10
THY'DEN ERZURUM KIŞ TURİZMİNE DARBE
Erzurum kış turizmine bir darbe de THY markası olan Anadolu Jet’ten geldi. 
Türk Hava Yolları aldığı bir kararla kış sezonunun en önemli döneminde İstanbul ve Kayseri uçuşlarına yüzde 50 indirim yaparak haksız rekabete yol açtı.
Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları  Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, "Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle THY markası olan Anadolu Jet'in Şubat ayı içinde İstanbul  - Kayseri uçuşlarında % 50 indirim uygulaması, 2011 Üniversite  Olimpiyatları ile dünyaya adını duyuran dünyanın sayılı, Türkiye'nin de en uzun pistlerine sahip olan Erzurum için de adeta dalga geçer gibi, kadayıf dolması ve otel indirimi yapması komedi filmlerini aratmayacak türden." dedi.
Alim, "Yapmış olduğumuz araştırmalar doğrultusunda kışın kayak mevsiminde kayabilen veya bilmeyen sadece Palandöken'i ve Konaklı kayak tesislerini görmek için Erzurum’a gelmek isteyen bir çok insan var. Fakat hava yolu ile geliş ve dönüşü pahalı olduğu için gelmediklerini belirtiyorlar. THY markası olan Anadolu Jet'in şubat ayı için  yüzde  50 indirimin sadece İstanbul Kayseri arasında düzenleyerek Erzurum'u burada es geçmesi bu şehre yapılan üvey evlat muamelesinden başka bir şey değildir. Dünyanın bile gündeminde olan Erzurum Palandöken ve Konaklı kayak tesislerini görmek isteyen bir çok  insan varken , THY markası olan Anadolu Jet'in müşterilerine sadece kadayıf dolması ve otelde indirim yapılması Erzurum’u ciddiye almadığını ortaya koymaktadır. Kayak mevsimin sonuna yaklaşırken THY’den  Mart ayı içinde Erzurum’ a indirim yapılmasını hatta bundan sonra her sene kayak sezonu başladığında da belirli periyotlar da indirimli tarifelerin uygulanması  noktasında ESGİAD olarak çalışmaları başlatacağımızı belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.02.2015 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.