Temeli atıldı

Horasan ilçesine doğalgaz getirecek hattın temeli atıldı.

admin
admin
08 Haziran 2017 Perşembe 02:55
Temeli atıldı

Horasan ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kesintisiz enerji kaynağı doğalgazın büyük bir nimet olduğunu söyledi. Doğalgazın insanların yaşamın kalitesini artırdığını belirten Başkan Sekmen şöyle konuştu: “Erzurum merkezden sonra en güzel hizmetleri ilçelerimiz almaktadır. Hükümet yetkililerimiz doğalgazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. ilimizin en büyük ilçesi olan Horasan’da doğalgazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Doğal gazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Törende bir konuşma yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da, doğalgazı Horasan’a getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Aydın Horasan’da yaşayanlara en güzel hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Ayrıca doğalgazın medeniyet demek olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, “Vatandaşlarımızın işleri doğalgazla daha da kolaylaşacaktır. İlçemize doğalgazın gelmesinde öncelikle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımıza, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Temel atma törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Kaymakamı Doğan Dinç, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören kurdelasını yine protokol hep birlikte kesti, kurbanlar kesildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.