TAŞKESENLİOĞLU’NA DESTEK ZAMANI!

Halk Bankası Genel Müdürlüğü’ne atanan Erzurumlu Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Yılın CEO’su” dalında aday gösterildi.

20 Ocak 2015 Salı 13:59
TAŞKESENLİOĞLU’NA DESTEK ZAMANI!
Samet ÖZÜNAL

Türkiye’nin en popüler ekonomi dergilerinden olan Ekovitrin’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılın Starları” anketi başladı. Ankette, siyasi parti liderlerinden bakanlara, genel müdürlerden işadamlarına, sanayici ve girişimcilerden kurum ve markalara kadar birbirinden farklı kulvarlarda adaylar yarışırken, yılın star adayları arasında bu yıl bir Erzurumlu da var. Geçtiğimiz yıl Halk Bankası Genel Müdürlüğü’ne atanan Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Yılın CEO’su” dalında aday olarak gösterilirken, isimler için oylamalar da başladı. Her kategoride üç adayın yarıştığı ankete katılmak isteyenler,
www.ekovitrin.com adresli internet sitesine girerek destekledikleri adaya oy verebiliyorlar.
 
OYLAMA 20 MART’A KADAR DEVAM EDECEK
Ekovitrin’den “Yılın Startları” anketi ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “12 kişiden oluşan jüri tarafından 27 kategoride belirlenen bu anket çalışmasında toplam 81 aday yarışacak. Dergimizde ve eşzamanlı olarak www.ekovitrin.com adresli sitemizde yayınlanan ‘Yılın Starları Anket’ formunda adaylarla ilgili bilgiler yer alıyor. Okuyucularımız anket formunu doldurarak oylamaya katılabilecekler. Oylama 20 Mart’a kadar devam edecek” denildi.
 
“HEMŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
Öte yandan Türkiye’nin marka isim ve kuruluşlarının aday gösterildiği ankette Erzurumlu Genel Müdür Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun ismine yer verilmiş olması, memleketi Erzurum’da da memnuniyet uyandırdı. Erzurumlular, “Sayın Taşkesenlioğlu, bu şehrin bağrından çıkmış marka bir değerdir. Kendisine destek vermek ve yanında olmak, en başta hemşehrileri olarak bizlere düşer. Dolayısıyla söz konusu ankete mutlaka katılalım ve genel müdürler kategorisinde yarışan Ali Fuat Taşkesenlioğlu için oy kullanalım” dediler.
 
ALİ FUAT TAŞKESENLİOĞLU, KİMDİR?
Ali Fuat Taşkesenlioğlu, 1964 yılında Erzurum’da doğdu. Taşkesenlioğlu, 1996 yılı Ekim ayında göreve başladığı Asya Katılım Bankası A.Ş.’de şube müdürlüklerinin ardından Genel Müdürlük Kredi Tahsis Birim Müdürlüğü ile Kredi Tahsis Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2012-2014 yılları arasında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Şubat 2014’te Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu, daha sonra Halk Bankası Genel Müdürlüğü’ne atandı ve halen bu görevini sürdürüyor. 

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.