SEMERKAND İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

Semerkand Şirketler Grubu, İletişim Merkezleri ağına Erzurum Semerkand İletişim Merkezini de ekledi.

16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:36
SEMERKAND İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI
Türkiye genelinde 127 noktada iletişim merkezi bulunan Semerkand Şirketler Grubunun 128. merkezi Erzurum’da Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın katılımıyla açıldı.
Sağlık Bakanı Akdağ, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, merkezin açılmasında emeği geçen ve yayın yapacak olan herkese teşekkür etti ve merkezin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmanın ardından dualar okunarak merkezin kurdelesi törenle kesildi.
Semerkand'ın çalışmalarından bahseden İletişim Merkezi yetkilileri, Semerkand'ın dünyanın dört bir yanına yayıldığını, tasavvufi ve ilmi alanda bir dünya markası haline geldiğini belirttiler. Semerkand'ın Türkiye haricinde dünyanın 19 ülkesinde bir fiil faaliyetlerde bulunduğunu da hatırlatan yetkililer, 60 civarında ülkeye de eserlerin ve ürünlerin gittiğini söylediler.
Kurdele kesiminin ardından vatandaşlar Erzurum Semerkand İletişim Merkezinin içini gezerek alışveriş yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.