SEKMEN: DOĞU ŞAHA KALKACAK, TÜRKİYE DAHA DA BÜYÜYECEK

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Sekmen, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi’nin bölgede büyük bir sevinçle karşılandığını ifade etti.

admin
admin
07 Eylül 2016 Çarşamba 09:03
SEKMEN: DOĞU ŞAHA KALKACAK, TÜRKİYE DAHA DA BÜYÜYECEK
Başkan Sekmen, AK Parti iktidarı ile birlikte son 14 yılda elde edilen kalkınma hamlesinin Doğu ve Güneydoğu bölgeleri için açıklanan yeni teşvik paketiyle büyük bir ivme kazanacağını bildirdi.
Sekmen, şunları kaydetti: “Ülkemizdeki 23 ilde sağlanacak istihdam olanağı ve 5 cazibe merkezi onbinlerce vatandaşımıza iş ve aş imkanı sağlayacak. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki kentlerimizde en önemli sorun bilindiği gibi istihdam konusudur. Bölgemiz için büyük bir gelişme olarak görülen yeni teşvik paketiyle küçük ve orta ölçekli işletme kurma düşüncesi olan, üretim merkezi açmayı hedefleyen ve fabrika hayali kuran işadamlarımız sermayelerini devlet güvencesi altına alarak yatırım yapacak. Türkiye’nin çimentosu olan bu yatırımlarla işadamlarımız ülkemizin üretimine, istihdamına ve büyümesine katkıda bulunacak. Bölgemiz için bir can simidi olarak nitelendirilen teşvik paketiyle birlikte ‘Bacasız sanayi’ kenti olarak tanımlanan illerimiz de böylelikle sanayi şehirlerine dönüşecek. Bölgemizdeki kentlere yatırım yapmak isteyen işadamlarımıza Doğu Anadolu Belediyeler Birliği olarak her türlü imkan ve kolaylığı sağlamaya hazırız. Doğu ve Güneydoğu için yeni teşvik paketini hayata geçiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz.” 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.