ŞEKERBANK GENEL MÜDÜRÜ YILDIZ’DAN ETSO’YA ZİYARET

Şekerbank Genel Müdürü Halit H.Yıldız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile görüştü.

25 Temmuz 2014 Cuma 01:36
ŞEKERBANK GENEL MÜDÜRÜ YILDIZ’DAN ETSO’YA ZİYARET
Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına katılmak üzere kente gelen Şekerbank Genel Müdürü Halit H.Yıldız, protokol ziyaretleri de gerçekleştirdi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i makamında ziyaret eden Genel Müdür Yıldız, Dadaşlar şehri Erzurum’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Erzurum’da bankalarına geçmişten beri büyük bir teveccüh olduğunu belirten Genel Müdür Yıldız, müşterilerine de teşekkür etti.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, kentin sosyo-ekonomik durumu hakkında bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirdi.

Ziyarette Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Erzurum Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu, Erzurum Şube Müdürü Halit Erdem Tükenmez de hazır buldu.

Editör

Son Güncelleme: 25.07.2014 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.