ŞAHSUVAROĞLU, ERZURUM’A ENERJİ YATIRIMLARIYLA DÖNÜYOR

Ssangyong Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu,2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldüklerini açıkladı.

23 Ekim 2014 Perşembe 11:43
ŞAHSUVAROĞLU, ERZURUM’A ENERJİ YATIRIMLARIYLA DÖNÜYOR
Sangyong Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, "Şirketimiz 2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldü. İşini aşkla yapan dinamik bir ekibiz. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti" dedi.
Erzurum'da Tortum yolundaki Ssangyong Showroom'da basın mensuplarıyla biraraya gelen Yunus Şahsuvaroğlu, 2007 yılında Güney Kore'den ithal edilen Ssangyong marka otomobillerin Türkiye distribütörlüğünü aldıklarını söyledi.
"ERZURUM'A ENERJİ ALANINDA CİDDİ YATIRIM YAPACAĞIZ"
Ssangyong'un 26 bayi ve 44 servis noktası olduğuınu 2 bin 500 kişinin çalıştığını belirten Yunus Şahsuvaroğlu, Erzurum'da da enerjiyle ilgili yatırım yapacakları söyledi.
Elektrikli araç ve şarj istasyonlarıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini anlatan Yunus Şahsuvaroğlu, "Türkiyede bir elektrikli araç üretim ihtiyacı ve de normal araçların daha az yakıt tüketime gitme zorunluluğu var. Yeni nesil teknolojide elektrik bunu minimuma indiriyor. Bu konuyla ilgili Amerika ve Avusturalya ile iş birlikleri yapıyoruz. Ayrıca şirketimiz 2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldü. İşini aşkla yapan, müşteri beklentisinin üzerinde hizmet veren dinamik ve iddialı bir ekibiz. Ssangyong Akademi'de 10 bin metrekarelik alandaki 2 sınıfta personeli eğitiyoruz. Her konuda uzmanlaşan personellermiz oluyor. Öncelik müşteri memnuniyeti. Bunları yapınca yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaşabiliyoruz. Erzurum'da çok ciddi anlamda enerji yatırımımız olacak.  Projemiz çok farklı bir proje olacak.Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Rüzgar enerjisi alanında yapacağımız bu yatırımın detaylarını çok kısa bir süre sonra açıkladığımızda  ata ocağımız bu şehirde büyük bir heyecan oluşacak " diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2014 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allahin kulu 2014-12-30 00:41:26

Kul hakki yiyip bu sevyeye geldiniz.bos kaliviye personel yetistiriyoruz .ama hic bir personelinde emegini hakkini vermiyosunuz.unutmayin verende allah alanda allah.cikar elbet sizede kalmaz.bu dunya.ha unutmadan.yetistirdiginiz butun elamanlar kanser olmus onlara sahip cikmiyosunuz birde musteri memnuniyetinden bahsediyosunuz.hep. manfeat hic personel memnuniyeti yok dimi sizin fikratinizda.birakin su ac gozlulugude emege saygiyi ogrenin siz once

Avatar
bir adam 2014-10-25 16:15:30

hikayeden nağmeler personelin hakkını ver önce

Avatar
seref pasin 2014-10-25 00:11:34

Yunus hos gelmissin insallah erzuruma daha guzel ystirimlar yaparsiniz gozlerinden opuyorum

Avatar
Hanifi Güven 2014-10-24 23:14:06

Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Avatar
hatice turbedaroğlu 2014-10-24 19:40:01

Yunus yazdıklarin çok guzel projeler allah yolunuzu acik etsin