RAMAZAN’IN VAZGEÇİLMEZİ HURMA YOK SATIYOR

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bu ayın simge yiyeceği haline gelen hurma satışlarında gözle görülür bir artış yaşanıyor.

03 Ağustos 2011 Çarşamba 14:24
RAMAZAN’IN VAZGEÇİLMEZİ HURMA YOK SATIYOR
On bir ayın sultanı Ramazan’la birlikte tüketimi artan hurmanın satışını, piyasada bol miktarda bulunan yaz meyvelerinin dahi etkilemediğini anlatan esnaflar, “Ramazan'ın yaza denk gelmesiyle şoklanmamış, taze hurmaları satıyoruz. Vatandaşın hurmanın en iyisini tüketmesini sağlamak için çalışıyoruz dedi.
Her bütçeye göre hurma bulunduğunu kaydeden esnaflar, “Şu an kilosu 5 liradan 80 liraya kadar çeşit çeşit hurma bulunuyor. Birçok hastalığa iyi gelen, şeker ve kan düzeyini dengeleyen hurma, kalp, şeker, tansiyon ve mide rahatsızlığı geçirenlerle hamile bayanlar için idael bir meyve” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.