Polat, Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığına getirildi

MÜSİAD Erzurum Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığına Zeynep Polat getirildi

admin
admin
19 Mart 2020 Perşembe 12:50
Polat, Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığına getirildi

MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla MÜSİAD Erzurum Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığı'na Zeynep Polat getirildi.

Her hafta rutin olarak yönetim kurulu toplantısını yapan MÜSİAD Erzurum yönetimi, bir önceki toplantısında Kadın Çalışma Kurulu oluşturulmasına ve kurul başkanlığına da iş kadını Zeynep Polat’ın getirilmesini kararlaştırdı

MÜSİAD Başkanı Fuat Demir, iş dünyasında kadınların da önemli roller üstlendiğine dikkat çekerek, başta Erzurum olmak üzere; doğuda da iş dünyasında ki kadın girişimcilerin sayısının arttırılması ve ticaret alanında daha aktif olmalarına katkı sağlamak istediklerini söyledi. Bu düşünceyle MÜSİAD Kadın Çalışma Kurulu’nu Erzurum’da da oluşturmaya karar verdiklerini belirten Demir, Erzurum’daki iş kadınları ile ticarete atılmayı düşünen girişimci ruhu taşıyan kadınların ortak hareket etmeleri ve güç birliği yapmaları için de yönetim kurulu kararıyla iş kadını Zeynep Polat’ın MÜSİAD Erzurum Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığına getirildiğini açıkladı.

Endüstriyel temizlik ürünleri üretim ve pazarlama şirketi sahibi olan Zeynep Polat, MÜSİAD'ın ilke ve prensipleri doğrultusunda, kadın girişimci potansiyelini nitelik ve nicelik bakımından geliştirerek, kadınlara ve tüm topluma yönelik projelerle kadın istihdamını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu ve işletmecilik üzerine yüksek lisans yapan Polat, aynı zamanda sosyoloji eğitimi aldı.

Evli ve iki erkek çocuk annesi olan Polat, TOBB Erzurum Kadın İcra Komitesi Başkan vekilliği görevini de yürüyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMÜSİADZeynep Polat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.