PALANDÖKEN BELEDİYESİN ’DE KURA HEYECANI

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Palandöken Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak olan işçilerin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

13 Ekim 2014 Pazartesi 14:18
PALANDÖKEN BELEDİYESİN ’DE KURA HEYECANI
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Palandöken Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 70 kişi için başvuru yapan 250 kişi arasından kura çekildi. Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı, Noter, Erzurum İŞKUR temsilcisi ve Park Bahçeler Müdürü huzurunda yapılan çekilişle 70 asıl ve 70 yedek işçi belirlendi. Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de yapılan kura çekimlerinin ilk çekiliş noter tarafından yapıldı.

Kurada ismi çıkanlara yeni işlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“TYÇP kapsamında İŞKUR ile Palandöken Belediyesi arasında imzalanan sözleşme gereği 20 Ekim tarihi itibarı ile başlayacak ve 9 ay boyunca Palandöken Belediyesi’nde görev yapacak personel belediye sınırları içinde bulunan rekreasyon alanı, parklar, temizlik, ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme işlerinde çalıştırılacak. Kurada ismi çıkan arkadaşlarımıza gerekli bilgileri aktardıktan ve iş dağılımı yaptıktan sonra el ele verip güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın ilçemize faydalı olacaklarını ümit eder, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. TYÇP ile ilçe halkına daha iyi çevre sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.10.2014 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.