Oto yıkamada devrim!

Oto yıkamada devrim!

admin
admin
06 Aralık 2017 Çarşamba 00:19
Oto yıkamada devrim!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da bir çok sektör kendini yeniliyor. Bu sektörlerden biri de oto yıkama sektörü. Yıllarca klasik metodlarla oto yıkamanın yapıldığı Erzurum’da da artık dünya standartlarına uygun oto yıkaması yapılabiliyor.

Ulusal çapta faaliyet gösteren bu oto yıkama firmalarından birinin bayiliği de önceki gün Erzurum’da açıldı. Yaşar Tanfer ve Erdal Kızıcadağ’ın sahibi olduğu AutoWash’da kimyasal ilaç kullanılmıyor ve araçlara özel köpüklü fırçasız yıkaması yapılıyor. Çevre dostu olarak da bilinen firma detay temizlik için oto sahibi müşterilerinden uygun fiyat alıyor.

Yeşil Yakutiye konutlarının zemin katıında açılışı gerçekleşen oto yıkama tesisinde tavan, taban, koltuk, torpido, bagaj temizleme, boya parlatma, çizik giderme ve boya koruma da yapılıyor.. Açılışı Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.