OSBÜK YÖNETİMİ’NDEN ETSO’YA ZİYARET

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.

27 Kasım 2015 Cuma 15:38
OSBÜK YÖNETİMİ’NDEN ETSO’YA ZİYARET
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ETSO) ziyaret etti.
Birinci Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler yapmak üzere Erzurum’a gelen OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri ETSO’da, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ile ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Akal’ın da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’un ve bölgenin ekonomik yapısı hakkında konuklarına bilgi verdi. Bölgedeki sanayi kuruluşlarının, KOBİ’lerin ve ticaret erbabının karşı karşıya kaldığı zorlukları anlatan Başkan Yücelik, öncelikle bölgede yatırım ortamını iyileştirecek, yatırımcıyı cesaretlendirecek, pozitif ayrımcılık tanıyacak ve gerçek anlamda avantaj sağlayacak özel bir teşvik sisteminin getirilmesi gerektiğini söyledi. Bölgeler arası kalkınmışlık farkının giderilmesi için bunun kaçınılmaz olduğunu vurgulayan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, yeni hükümetten bu yönde beklentilerinin olduğunu kaydetti.
Toplantıda, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu da, organize sanayi bölgelerinin önemine dikkat çekerek, sorunları daha yakından görmek ve çözüm üretmek anlamında yerinde incelemelerin ve ziyaretlerin büyük fayda sağladığını ifade etti. Nakıpoğlu ayrıca, Erzurum’da gördükleri misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
ETSO’daki toplantıda, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Özdebir ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleri de temsil ettikleri organize sanayi bölgeleriyle ilgili bilgiler verdi.
OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ziyaretin anısına Başkan Yücelik’e çini bir tabak hediye etti. Başkan Yücelik de, Nakıpoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti. Başkan Yücelik, OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine de gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye etti. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumETSOOSBÜK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.