OSB’DEKİ TİCARET İŞ MERKEZİ KİRAYA VERİLECEK

Erzurum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Zafer Ergüney, sanayi bölgesinde yapılan Ticaret İş merkezi çok sayıda insana iş sağlayacağını söyledi.

27 Haziran 2014 Cuma 07:15
OSB’DEKİ TİCARET İŞ MERKEZİ KİRAYA VERİLECEK
Erzurum Organize Sanayi Bölgesi içerisine kurulan ve fabrika olarak kullanılması planlanan Ticaret İş merkezinde son noktaya gelindi. Ticaret iş merkezinin son durumu hakkında açıklama yapan Erzurum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Zafer Ergüney, “Yapılan bu binada çok iyi çağrı merkezi olur düşüncesiyle yapılmış. Biz idareye geldiğimizde bu alanın hizmet destek alanı olduğu ve fabrika için tahsis edildiğini görünce arsanın geri iade edilmesi için dava açtık. 27 Mayıs’ta da karşılıklı dilekçe vererek mahkeme kararıyla buranın mülkiyet hakkı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçti. Şuanda himayemizde biz değerlendireceğiz. Biz de bu binayı nasıl değerlendiririz düşüncesiyle araştırma yaptık. Özellikle operasyon ve çağrı merkezi olması noktasında yapıldığı için o konuda bazı görüşmelerimiz oldu. Yaklaşık olarak 2 bin işçi çalıştırabilecek bir kuruluşumuzu buraya getirmek üzereyiz. Bu konuda hem valimizin hem büyükşehir belediye başkanımızın ve Ak Parti İl başkanımızın ciddi destekleri vardır. Eğer onu başarabilirsek en az burada 2 bin kişi çalışacak bu da en az 10 bin kişilik bir ailenin istihdamını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2014 07:16
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOSBZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.