OSB yatırımcılarından teşekkür ziyareti

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) fabrikalarının temelini atan yatırımcılar, OSB Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

admin
admin
04 Ekim 2018 Perşembe 08:40
OSB yatırımcılarından teşekkür ziyareti

Yatırımcılar, kendilerine destek olmak için bütün imkanları seferber eden başta Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Seyfettin Azizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Müteşebbis Heyet Başkan Vekili, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın'ı ziyaret ederek plaket verdi.

Ziyarette, Vali Azizoğlu, Erzurum'un ekonomik anlamda gelişip, kalkınması için iş dünyasının taşın altına elini koyduğunu ve büyük fedakarlıklarla üretime ve yatırıma destek verdiklerini söyledi.

2. OSB’deki yatırımların en kısa sürede bacalarının tütmesi için yönetim kurulundan yatırımcılara kadar herkesin üzerine düşen sorumluluğu özverili bir şekilde yerine getirdiğini kaydeden ETSO Meclis Başkanı Özakalın, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yatırım için Erzurum’u tercih eden, üretimin ve istihdamın artması için gayret gösteren müteşebbislerin yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Vali Azizoğlu’nun desteğini hep yakından hissettiklerini dile getiren yatırımcılar, bundan sonra da aynı desteğin süreceğinden emin olduklarını ifade ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.