Organize organize oldu!

Organize organize oldu!

admin
admin
28 Temmuz 2021 Çarşamba 07:21
Organize organize oldu!

Vedat REFAYELİ

Tekstilkent’te yaşanan ve özellikle basını bir süredir meşgul eden çatlak hadisesi 2.Organize yönetimini etkilememişe benziyor.

Organize Sanayi yönetimi, mevcut alanın 3 misli büyük bir alanı daha tahsise açtı, yeni yatırımcıları bekliyor.

50 hektar olan alana 166 hektar alan daha eklenecek ve 2.Organize Sanayi Bölgesi hizmet alanını genişletecek.

Yanda krokisini verdiğim alan sayesinde yeni yatırımcıların yer konusunda sıkıntı çekmeyeceği gibi mali desteğin de yine artarak devam edeceği bilgisini edindim.

2.Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Saim Özakalın ile Bölge Müdürü Fırat Karakaya, ‘’Tamamen yüklenici hatasından kaynaklanan çatlamalar bizi yolumuzdan alı koymayacak. Valimiz sayın Okay Memiş’in de gayretleriyle belki hafiften sendelediğimiz bu bölgede yeni yatırımlara yelken açıyoruz. İş yapmak isteyen yatırımcıları yeni 2.etap alanımıza bekliyoruz. Zaten yeni tahsis edilen alanda da bazı inşaatlara başlandı. Bunların arasında Organize Sanayi Bölgemizin hizmet binası da mevcut’’ dediler.

İtina ile ilgililerin bilgilerine sunulur.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.