Oral’dan ‘Hasat Bayramı’ mesajı

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, "Hasat Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
27 Temmuz 2021 Salı 06:34
Oral’dan ‘Hasat Bayramı’ mesajı

Oral, mesajında, Hasat Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu.

Ülkenin her karışının bereketli topraklara sahip olduğunu vurgulayan Oral, şu ifadeleri kullandı:

"Hasat, çiftçimizin bir yıllık emeğinin, alın teri ve bekleyişinin semeresini topladığı bir bayramdır. Çiftçilerimiz, bugün sadece tarlalarındaki ürünün hasadını yapmıyor, aynı zamanda her anı sabırla, tevekkülle geçirilen bir senelik çalışmanın neticesini de alıyorsunuz. Bu anlamda ekmeğini topraktan çıkaran değerli çiftçilerimiz her türlü takdiri hak ediyor. Küresel salgının hayatın her alanını olumsuz etkilediği bir dönemde ve bu yıl kuraklığa rağmen boş durmadan ve tüm zorluklara rağmen üretim faaliyetlerine devam ederek, tarımsal çalışmalarınıza devam ettiniz için siz çiftçilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır."

Oral, doğal afetler ve olağanüstü hava koşullarının yaşamın pek çok alanında olduğu gibi tarımsal üretim üzerinde de günden güne etkilerini artırdığını belirterek, bu olumsuzluklara karşın, üstün bir gayret göstererek faaliyetlerini sürdürmeye devam eden üreticilerin her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.