O’nun iflasına kendi iflasından çok üzüldü!

O’nun iflasına kendi iflasından çok üzüldü!

admin
admin
26 Eylül 2018 Çarşamba 12:30
O’nun iflasına kendi iflasından çok üzüldü!

Birkaç ay önce iflas eden Erzurum’daki tekstil ile iştigal etmiş olan büyük bir şirketin ortağı ile konuşuyorduk geçenlerde. Söz döndü dolaştı, bugünlerde konkordato başvurusunda bulunan Yeşil Kundura’ya geldi.

İflas bayrağını çoktan çekmiş olan o işadamı, Yeşil Kundura’nın iflas etmesini içine sindirmeyeceğini belirterek, ‘’Ben kendimizden çok Yeşil Kundura’nın bu duruma düşmesine üzüldüm. Yeşil Kundura, 1948 yılında kurulan ve yıllarca kaliteden ve özenden ödün vermeyen bir firmaydı. Bizim de ürünlerini satın aldığımız ve mağazamızda sattığımız bir firmaydı. Bir çok firma gibi irtibatlıydık onlarla da. Yıllar önce biz bir yangınla karşılaşmıştık. Çöküşümüz de zaten elektrik kontağından kaynaklanan o yangınla başlamıştı. Bir çok firma o yangıdan dolayı bize mal vermezken, ödeme zorluğu yaşatırken o Yeşil Kundura Firması, 100 bin lira yardımda bulunmuştu. Hem de hiçbir talepte bulunmamamıza rağmen. 100 bin liralık çeki bankaya havale ettiklerini telefondan bildirdiklerinde önce inanamamıştık. Doğrusu o hiçbir zaman unutamayacağımız bir jestti. Herşeyden önce de üreten, piyasa ekonomisine faydası olan bir firmaydı o firma. O açıdan ben kendimizden çok bu firmanın iflas etmesine üzüldüm’’ diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumIflas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.