Oltu'da Prodoryum sevinci

Oltu'da hizmete açılan Yaşam Park AVM bünyesinde hizmet vermeye başlayan Prodoryum 6. şube ile Oltuluların büyük beğenisini topladı.

admin
admin
30 Haziran 2018 Cumartesi 08:59
Oltu'da Prodoryum sevinci

Züccaciye, elektronik, hediyelik, kozmetik, oyuncak, hırdavat, tekstil, plastik, temizlik, kırtasiye ve avize ürünleri başta olmak üzere toplamda 50 bine yakın ürün çeşidi ile mağazacılık ve perakende sektöründe hizmet veren Prodoryum AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Oltu'da hizmete açılan Yaşam Park AVM bünyesinde hizmet vermeye başlayan Prodoryum 6. şube ile Oltuluların büyük beğenisini topladı.

Açılışa Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, ETSO Başkan Vekili Muharrem Özdemir'in yanı sıra çok sayıda iş adamı ve firma temsilcisi katıldı.

Prodoryum AVM Yönetim Kutlu Başkanı Murat Söylemez yaptığı konuşmada "Yatırımlarımızın hız kesmeden devam edeceğini daha önce de söylemiştik. İleri ki yıllar için düşündüğümüz ulusallaşma fikrini Oltu Şubemiz ile biraz daha erkene almış olduk. Fakat Oltulu hemşehrilerimizin taleplerine de kayıtsız kalamazdık. Altıncı şubemizi Oltu’da açtık. Bizlere bu sevinci yaşatan tüm halkımıza teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise, şehrimizin istihdamına katkı sunan bu tür şirketlere herkesin destek olması gerektiğini ifade ederek, “Bu yatırımın ilçemizin kalkınmasına da destek olacağının farkındayız. 6 şubesiyle istihdama verdikleri destek ortada. İnşallah bu yatırımların devamı gelecek. Emeği geçen başta Murat Söylemez kardeşimiz ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuProdoryum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.