‘NARS MEDYA’ TÜRKELİ MEDYA İLE ANLAŞTI

Türkiye artık yeni bir yayın anlayışına sahip olacak. Nars Medya, önemli bir yeniliğe imza atarak, dijital yayınlarda coğrafi hedefleme ile hedefe dönük reklam yayıncılığını başlatıyor.

12 Kasım 2015 Perşembe 14:50
‘NARS MEDYA’ TÜRKELİ MEDYA İLE ANLAŞTI
Türkiye artık yeni bir yayın anlayışına sahip olacak. Nars Medya, önemli bir yeniliğe imza atarak, dijital yayınlarda coğrafi hedefleme ile hedefe dönük reklam yayıncılığını başlatıyor. 

Nars Medya’nın dijital platformlar aracılığıyla yayın yapan teknolojisi bant ve kayan yazı reklamlarını, yerel ve bölgesel hedefleme yaparak yayınlıyor. Anlaşmalı ulusal televizyon kanallarla çalışan Nars, bir nevi internetteki ‘banner reklam’ seçeneğini TV yayıncılığına uyguluyor.

“YERELDEN ULUSALA, ULUSALDAN YERELE”

Nars Medya, hem yerel markalara ulusal kanallar üzerinden reklam yayınlama şansı sunuyor hem de ulusal kanalların yerelde daha verimli bir reklam yayını yapmasını sağlıyor.

Firma , bir yandan yurtdışında da örnekleri olan bu yeniliği Türkiye’ye getirirken, bir yandan da dijital ve mobil reklam seçenekleriyle de reklam verenlere geniş çaplı bir hizmet sunuyor.

Ulusaldan yerele reklam imkanı tanıma fırsatı sunan “Nars Medya”, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Türkeli Medya şirketi ile çözüm ortaklığı anlaşması yaparak, Erzurum başta olmak üzere çevre illerde ismini ve hizmetini başarıyla sunmaya başladı.

Nars Medya, Erzurum temsilcisi Türkeli Medya Genel Koordinatörü Mükremin Emeç: “Bu reklamlar yerel reklam verenleri reklam vermeye teşvik edecektir. Çünkü yerel reklam fiyatına ulusal reklam satın alınabilecek” dedi.

Nars şirketinin Genel Direktörü Boğaç Say’da konuşmasında: “Erzurum’da reklamcılığı büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Yerel reklam verenleri Nars sistemine davet ediyoruz. Süper Lig karşılaşmalarıyla başladıkları takdirde Nars sistemini daha iyi tanıyacaklar ve diğer sistem bileşenlerimizi de talep edeceklerdir. Başta Türkeli Medya olmak üzere Erzurum ve Doğu Anadolu’ya hayırlı olsun.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2015 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.