MÜSİAD TEBRİZ’DE TEMSİLCİLİK AÇIYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi’nin katkılarıyla, İran’ın Doğu Azerbaycan Vilayeti Tebriz’de MÜSİAD’ın bir temsilcilik açması kararlaştırıldı.

31 Aralık 2012 Pazartesi 18:13
MÜSİAD TEBRİZ’DE TEMSİLCİLİK AÇIYOR

Cengiz DURULAR'ın haberi

Geçtiğimiz günlerde İran’ın Tebriz kentine çıkarma yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’nin katkılarıyla İran’ın Tebriz vilayetinde MÜSİAD’a temsil hakkı verildi. MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli ve Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Bekmez ile görüşen Tebriz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Parviz Koleini, MÜSİAD Erzurum Şube’nin talebini kabul ederek, Tebriz Ticaret Odası’nda MÜSİAD’ın Tebriz Temsilciliği için bir oda tahsis etti. Güvenli, Bekmez ve Koleini, daha sonra MÜSİAD’a tahsis edilen odayı gezerek, incelemede bulundu. MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu jestten ötürü Tebriz vilayetinin yetkililerine teşekkür etti. Başkan Güvenli, “Genel merkezimize böyle bir düşüncemizin olduğunu ilettik. Onlardan bu fikri memnuniyetle karşıladılar. Akademisyenler, işadamları ve gazetecilerle birlikte yaptığımız ziyarette bu konu üzerinde de sürekli durduk. Sağolsun Tebriz Ticaret Odası Başkanı Rahim Sadıkyan ve Başkan Yardımcısı Parviz Koleini bize bu konuda yakın ilgi göstererek teklifimizi kabul ettiler” dedi.

 

MÜSİAD Tebriz, ekonomik ve sosyal ilişkilere yön verecek”

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Abdullah Mustafa Güvenli, MÜSİAD Tebriz Temsilciliği’nin İran ve Türkiye arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilere yön vereceğini bildirdi. Başkan Güvenli, “İki ülkenin heyetlerinin katılımıyla açılışını gerçekleştireceğimiz MÜSİAD’ın Tebriz Temsilciliği Türkiye ve İran arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkilere yön verecek. Temsilciliğimiz iki büyük devlet arasında ekonomik, iktisadi ve kültürel gelişmelere de katkıda bulunacak. MÜSİAD’ın Tebriz Temsilcisi noktasında Tebrizli işadamlarıyla görüşmelerimiz sürüyor. Türkçe’ye hakim ve her iki kentin iş dünyasını tanıyan bir temsilciyi yakında başkan olarak atayacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2012 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.