KUDAKA AZERBAYCAN İNTERNATİONAL TURİZM FUARI'NA KATILDI

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor.

15 Nisan 2012 Pazar 13:49
 KUDAKA AZERBAYCAN İNTERNATİONAL TURİZM FUARI'NA KATILDI
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı uygulamasına başladığı İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılmaya devam ediyor. KUDAKA yeni bir tanıtım atağı gerçekleştirerek Uluslar arası ölçekli olan ve Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 11 Azerbaycan İnternational Turizm Fuar Organizasyonuna katıldı. Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile gerçekleştirilen işbirliğiyle Türkiye standında yer alan KUDAKA Kuzeydoğu Anadolu Bölgesinin tüm turizm çeşitliliğini izleyicilere sundu.
Tur operatörlerinin yoğun ilgi gösterdiği stantta ziyaretçilere İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış bölge tanıtım materyalleri, Oltu taşı kolye, Erzincan bakırı küpeler ve Erzurum’un simgesi haline gelen Çifte Minareli Medrese magnetleri sunuldu. Yoğun ilginin gözlendiği Fuar Organizasyonuna Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev başta olmak üzere birçok devlet yetkilisi katıldı. Fuarda ikili görüşme ve resmi temaslarda bulunmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Fikret Şireci ve Ajans Uzmanları yer aldı. KUDAKA heyeti, Bakü Büyükelçiliği, Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Kalkınma Bakanlığı’nın Azerbaycan’daki benzer kuruluşu olan İnkişaf Nazırlığı’nı ziyaret ederek yapılabilecek ortak işbirliği konularını görüştü. Programın ikinci gününde Ajans Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirini ziyaret ederek Azerbaycan’ın en büyük şirketi olan SOCAR Yetkilileri ile görüşme yaptı. Altan görüşmede, Kış Turizmi kapsamında Konaklı ve Ergan kayak merkezleriyle ilgili sunum yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.