KIRSAL KALKINMA DESTEĞİ İÇİN 2 BİN BAŞVURU

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nca uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında verilen makine ve ekipman desteğinden yararlanmak için Erzurum'dan 2 bin 80 kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

30 Nisan 2011 Cumartesi 13:34
KIRSAL KALKINMA DESTEĞİ İÇİN 2 BİN BAŞVURU
35 farklı makine ve ekipman alımına verilecek hibe desteği için başvuru süresinin 25 Nisan’da sona erdiğini belirten Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri, makine ve ekipman alımında gerçek kişilere 50 bin, tüzel kişilere ise 100 bin TL'lik hibe desteği verileceğini söyledi. Destekten yararlanmak isteyen 2 bin 80 kişinin başvuruda bulunduğunu kaydeden yetkililer, desteğin arazi varlığına göre yapılacak puanlama ve açıklanacak bütçeye göre belirleneceği kaydetti. Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programının diğer bölümünün ekonomik ve sulama yatırımları olduğunu ifade eden yetkililer, proje başvurularının 9 Mayıs’ta sona ereceğini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.