KAYMAKAM EREN İŞYERİ AÇILIŞI YATI

Erzurum’un Narman İlçesinde Erdem Akkurt ve Bekir Subaşı adlı iki girişimci Erzurum Caddesi üzerinde GSM ana bayiliği açılışını yaptılar.

10 Aralık 2014 Çarşamba 10:51
KAYMAKAM EREN İŞYERİ AÇILIŞI YATI
İlçe merkezinde hizmete giren işyerinin açılışı yapılan duadan sonra İlçe Kaymakamı Murat Eren tarafından yapıldı. Girişimcilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Eren, “İlçenin kalkınmasında özel girişimcilerin önemini belirterek bu tür girişimcilerin desteklenmesin gerektiğini söyledi. İlçede böyle bir açılış yapmamız bizleri sevindirdi ayrıca İstanbul’dan gelerek buraya yatırım yapmanız da İlçe için çok faydalı olacaktır Narman için hayırlı olsun” dedi. İşyeri sahiplerinden Erdem Akkurt İlçe kaymakamı Murat Eren’e teşekkür etti. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Murat Eren, İlçe Emniyet Amiri, Narman Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Sinan Satıcı ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 10.12.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.