KARLI ZEMİNDE DRİFT GÖSTERİSİYLE ARAÇ TANITIMI

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde ralli ve snowboard şampiyonu Çiçek Güney ile eski futbolcu Pascal Nouma, drift gösterisiyle araç tanıtımı yaptı.

23 Şubat 2014 Pazar 08:57
KARLI ZEMİNDE DRİFT GÖSTERİSİYLE ARAÇ TANITIMI
Ralli ve snowboard şampiyonu Çiçek Güney ile eski Beşiktaşlı yıldız futbolcu Pascal Nouma, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki pistlerde drift gösterisiyle araç tanıtımı yaptı. Opel Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde festival düzenlendi. Festival kapsamında kayak pistinde gerçekleştirilen etkinliğe Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Simge Fıstıkoğlu, Çiçek Güney gibi ünlü isimler katıldı. Firmanın yeni aracı kar üzerinde üst gondola kadar çıkarıldı. Antrenörler, aracın etrafında çember oluşturarak, meşaleli kayak gösteri yaptı. Gösterinin ardından ralli ve snowboard şampiyonu Çiçek Güney ile Pascal Nouma, araçla yaklaşık yarım saat boyunca yoğun kar üzerinde drift yaptı. Gondol direklerinin arısından geçip, rampa çıkarak gösteri yapan Nouma, bir süre sonra araçtan atladı.

Editör

Son Güncelleme: 23.02.2014 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.