İSTANBUL PERDE SHOWROOM HİZMETE AÇILDI

Erzurum'da perde dünyasının kalbi bundan böyle İstanbul Perde ile atacak.

admin
admin
03 Haziran 2016 Cuma 17:57
İSTANBUL PERDE SHOWROOM HİZMETE AÇILDI
Erzurum'da perde dünyasının kalbi bundan böyle İstanbul Perde ile atacak. Erzurumlu Genç İşadamı Ragıp Aydemir, şehrin muhtelif noktalarında hizmet veren atölye ve mağazalarını Ayazpaşa Caddesi'nde bir araya getirdi. Dev mağaza ve showroomun açılışını ise, Erzurum'daki tekstil sektörünün önde gelen ismi İşadamı Hamza Cimilli yaptı. 

Erzurum'da daha önce şehrin muhtelif noktalarındaki şube mağazalarla hizmet veren İstanbul Perde'nin yeni showroomu Ayazpaşa Caddesi'nde dualara hizmete girdi. Erzurumlu tanınmış İşadamı Hamza Cimilli'nin açılış kurdelesini kestiği dev mağazada, İstanbul Perde'nin tüm şube ve atölyeleri bir araya getirildi.

Açılışta bir konuşma yapan İstanbul Perde Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Aydemir, yıllar önce küçük bir tezgahta başlattıkları ekmek mücadelesini bugün sektörel bir marka haline getirdiklerini belirtti. Genç İşadamı Ragıp Aydemir, Erzurum'daki yatırımcıların ve girişimcilerin desteklenmesinin, yörenin ekonomik olarak kalkınması için büyük önem taşıdığını belirterek, "Bizler Erzurum'un öz evlatlarıyız; daha çok çalışmalı, kendi markalarımızı ortaya koyabilmeli ve Erzurum'u her yönüyle yükselen bir değer haline getirmeliyiz. Bize bu süreçte destek veren ve bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İşadamı Hamza Cimilli de, İstanbul Perde'nin yeni showroomunun hayırlı olması dileklerinde bulundu. Açılışa katılan misafirlere daha sonra mağaza gezdirildi, ikramda bulunuldu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.