İŞADAMI ERGÜNEY, OSB'YE ADAY

Erzurumlu işadamı Zafer Ergüney, önümüzdeki Cuma günü gerçekleştirilecek olan Erzurum 1.Organize Sanayi BölgesiYönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

02 Nisan 2013 Salı 09:28
 İŞADAMI ERGÜNEY, OSB'YE ADAY
Ergüney, seçilmesi halinde Erzurum OSB’nin kaderinin değişeceğini, kentin yeni projelerle kalkınma hamlesini daha hızlı yakalayacağını ifade etti. 
Doğu’daki iş dünyası Erzurum’daki 1.Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) gerçekleştireceği genel kurula kilitlendi. Bölgenin lokomotif kenti olan Erzurum’un bölgesel kalkınmayı tetikleyecek gücünü bir türlü kullanamamasından şikayetçi olan iş dünyası, genel kurulun bölgenin kaderini değiştireceği görüşüne odaklandı. Şuan at çiftliği için kullanılan, küçük ve büyükbaş hayvanların otlatıldığı, depo olarak kullanılan OSB’nin daha aslına uygun olması konusunda fikir birlikteliği yapan iş dünyası, Erzurum OSB’nin yönetimine aday olan Ergüney ve ekibinden oldukça umutlu. Erzurumlu işadamı Zafer Ergüney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, OSB’nin yönetimine aday olduğunu, güçlü bir ekiple bölgenin ve kentin kaderini değiştireceklerini belirtti. Erzurum 1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ergüney, “Cuma günü yapılacak olan seçime ben de adayım. Yıllardın bu bölgede sanayici olarak bulunduk. 8 yıl önce OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevinde de bulundum. İş dünyasının yoğun talebi üzerine başkanlığa aday oldum. Çok ciddi talepler karşısında bu göreve talip oldum” dedi.

Erzurum 1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Adayı Zafer Ergüney, sanayicilerin OSB’de kan değişimi istediğini bildirdi. Ergüney, “Sanayiciler bir kan değişimi istiyor. Bir değişiklik olsun diyorlar. Bizim çok ciddi projelerimiz var. Eğer seçilirsek ben ve ekibim Erzurum OSB’nin kaderini ve bölgenin makus talihini değiştireceğiz. Bölgenin kaynaklarını harekete geçireceğiz. Şayet üyelerimiz bizi tercih ederse Erzurum OSB’nin daha aktif hale gelmesi ve yatırımcılara yeni iş imkanları sunmak adına yoğun çaba harcayacağız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.04.2013 09:33
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOSBZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.