İş insanı Derya Bozovalı: Pandemi biter bitmez Erzurum'dayız

admin
admin
06 Mayıs 2021 Perşembe 03:33
İş insanı Derya Bozovalı: Pandemi biter bitmez Erzurum'dayız

Geçtiğimiz yıl “Erzurum’a büyük çaplı yatırımlar yapacağız” şeklindeki açıklaması ile gündem oluşturan ancak bir gelişme olmaması üzerine sosyal medyada, “Ne oldu o yatırım” sorusuna hedef olan Erzurumlu iş insanı Derya Bozovalı bu soruya cevap verdi.

VALİ MEMİŞ DAVET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda adı, FETÖ mağdurları arasında geçen Erzurumlu iş kadını Derya Bozovalı’nın Erzurum’a yapmayı planladığı konut, eğitim ve üretim alanlarındaki projeleri yeniden gündeme geldi.

Vali Okay Memiş’in daveti üzerine Erzurum’da en az yarım milyar dolarlık bir yatırım amaçlayan Derya Bozovalı, sosyal medyada çıkan “^Hayırdır Derya Hanım Erzurum’a hani yatırım yapacaktınız, ne oldu başkaları gibi siz de mi unuttunuz” biçimindeki iddialara cevap verdi.

PANDEMİ BİTER BİTMEZ ERZURUM’DAYIZ

Amerika’da yaşayan Derya Bozovalı telefonda Palandöken’e özel açıklama yaptı. “Erzurum’a yapmayı planladığımız yatırımdan asla vazgeçmedik” şeklinde konuşan Bozovalı şunları söyledi:

“Sözümüz söz. Ne vakit pandemi sorunu ortadan kalkarsa plan ve projeleri hazır olan yatırımlarımız için Erzurum’da olacağız. Danışmanlığını yaptığım Amerikalı fon şirketinin kararında hiçbir değişiklik yok. İş ortaklarımla birlikte memleketime çok güzel bir yatırım kazandıracağız.”

Palandöken

Editör

Son Güncelleme: 06.05.2021 03:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDerya Bozovalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.