İl Başkanı Öz, Desni Su Tesislerini gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İl Teşkilat Yönetim Kurulu ile Üyeleri ile birlikte Desni Palandöken Su Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

admin
admin
17 Ocak 2018 Çarşamba 11:41
İl Başkanı Öz, Desni Su Tesislerini gezdi

Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Karabulut, Hakan Arpaçık ile fabrikada ki üretim çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Yurt genelinde 7 bölgede 660 bayii ile hizmet verdiklerini belirten Desni Palandöken Su Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demir, “Şu anda % 90 kapasite ile çalışıyoruz. Yurt içinde ki ağımızı gün geçtikçe genişletiyoruz. Günlük yaklaşık 40 TIR tüketici ile buluşuyor. Yurtdışında ise Gürcistan ve İran ile temasımız var. Teknik altyapımızı çağın gereksinimlerine göre sürekli yeniliyoruz” dedi.

Başkan Öz’e fabrikanın tarihçesi ile ilgili verilen slayt sunumunun ardından tesisleri gezdi. Bu tür yatırımcıları teşvik etmenin Erzurum’un kalkınmasında büyük rol oynadığını belirten Başkan Öz, “Erzurum’da şimdi memnuniyetle görüyoruz ki son derece modern tesislerde Erzurum’dan Yurt dışına, İstanbul’a kadar Erzurum’un suyunun plastik şişelerle dolum yapılarak pazarlanması son derece memnuniyet vericidir. Ben şahsen tesisleri gezerken gurur duydum. Fabrikada talepten dolayı burada vardiya sayısı da artıyor. Şirketin daha çok büyümesi, daha fazla insan çalışması bölgeye daha çok katkı vermesini sağlıyor ve bu da bizleri memnun ediyor. Bu tür yatırımcıları teşvik ederek bölgenin kalkınmasını daha üst noktalara götürmeyi hedefliyoruz. Başta emeği geçen çalışan işçilerimizi, yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDesniDesni Su
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.