Hilton’u ona sorun!

Hilton’u ona sorun!

admin
admin
25 Şubat 2021 Perşembe 07:23
Hilton’u ona sorun!

Vedat REFAYELİ

Bu yıl sonuna doğru hizmete gireceği açıklanan Erzurum’daki Hilton Otel’in akıbetini merak edenlerin fazla uzağa gitmesine gerek yok.

MNG’nin Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Dr.Aydoğan Süer, Hilton Otel’in inşaatını yakından takip eden biri.

MNG ile Hilton’un ne alakası var diye bir soru sorduğunuzu duyar gibiyim.

Üzülerek söylüyorum, gereksiz bir soru bu. Zira Hilton Otel’in açılması MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kazanması demek olacak.

MNG AVM karşısında, Olimpiyat Park yanında ve Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi'nin arasında yer alan otel inşaatı ile yakından ilgilenen Dr.Aydoğan Süer, otelin belirtilen tarihte bitirilmesi için müteahhit firma ile her an dirsek temasında.

İş, Kayak ve Spor temalı Hilton Otelinin Erzurum ekonomisine çok önemli katkılarının olacağını söyleyen Dr. Süer, ‘’Yatak kapasitesi 500, oda sayısı 174 ve toplam kat sayısı 9 kattan oluşacak oteli en çok biz istiyoruz. Otele konaklamaya gelenler illa ki MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne uğrayacak. Elbette ki otel takibimizde. Yapan müteahhit firma ile sürekli irtibat halindeyiz’’ derken pandeminin olumsuz koşullarına ve kış olmasına rağmen gerekli çalışmaların devam ettiği bilgisini de verdi.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2021 07:21
Anahtar Kelimeler:
Hilton’u Ona Sorun!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.