Haziran’da Ramada!

Şehir hastanesinin karşısında yaptırılan otelin adı konuldu...

admin
admin
24 Aralık 2021 Cuma 06:17
Haziran’da Ramada!

Vedat REFAYELİ

Erzurumlu müteşebbiş işinsanı İbrahim Kırküzer, Şehir Hastanesi’nin tam karşısında yaptırdığı otelinin adını ne koyacağını düşünür dururdu.

Her karşılaştığımızda isim konusunda karar veremediğini söyleyen Kırküzer, sonunda bu işin adını koydu: RAMADA!

Türkiye’de 60’a yakın yerde otel hizmeti veren Ramada, İbrahim Kırküzer tarafından 3 yıldır yaptırılan ve artık sona gelinen otel ile isim anlaşması yaptı.

By Wyndham Ramada olarak işletmeye açılması için anlaşması sağlanan otelin bahara ilk müşterisini ağırlayacağı görülüyor.

Şimdilik 90 yatak kapasitesi ile muhtemelen Haziran ayının başlarında hizmet vermeye hazırlanan otel, Ramazan ayında restaurantı ile açılış yapacak.

Yakın vilayetlerde de bulunan oteller zinciri bulunan Ramada’nın Erzurum’da da hizmet verecek olması, kış turizmi için de yeni bir soluk getireceğe benziyor.

***

İki kısımdan oluşacak olan otelin toplam 140 odasının bulunduğunu belirten İbrahim Kırküzer, ‘’Ramada gibi bir marka ile anlaşma yapmış olmaktan son derece mutluyuz. İnşallah bundan böyle biz de Erzurum’un sosyal ve ekonomik yönden gelişmesinde önemli rol oynadığına inandığımız kış turizmi için böyle bir katkı sunmuş olacağız. Bunun hem heyecanını hem de gururunu yaşıyoruz’’ diye konuştu.

Artan maliyetlere rağmen kaliteli malzemeden asla taviz vermeyeceklerini de ifade eden Kırküzer, Erzurumluların da gururla her yerde tavsiye edecekleri bir oteli hedeflediklerini anlattı.

3 yıldan beridir yapımı devam eden ve her malzemesi özenle seçilen 4 katlı bu şirin butik otel tarzındaki otelin şantiye şefliğini Bayındırlık eski İl Müdürlerinden inşaat mühendisi Sebahattin Toraman yapıyor.

Editör

Son Güncelleme: 27.12.2021 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.