HALKBANK’TA GÜZEL ATAMALAR…

Halkbank Erzurum Bölge Müdürlüğü görevine Hanifi Özünal atandı. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Mücahit Yıldırım ise, Ankara 2. Bölge Müdürü oldu.

admin
admin
09 Nisan 2017 Pazar 09:50
HALKBANK’TA GÜZEL ATAMALAR…

Halkbank'ta merakla beklenen atama sonunda yapıldı. 2011 yılından bu yana Halkbank Erzurum Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hanifi Özünal, Halkbank Erzurum Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Halkbank'ta uzun yıllar görev yapan ve Türkiye'nin çeşitli illerinde şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Özünal, 2011 yılında Erzurum Şube Müdürlüğü'ne atanmış, aynı şubenin müdürlüğünü yürüten Mücahit Yıldırım da, Halkbank Bölge Müdürü olmuştu. Erzurum'un yetiştirdiği başarı bankacılar arasında bulunan Hanifi Özünal'ın yeni görevine Pazartesi günü başlayacağı öğrenilirken, yine mütevazi ve beyefendi kişiliği ile dikkat çeken, Halkbank Erzurum Bölge Müdürlüğü görevini de başarılı bir şekilde yürüten Mücahit Yıldırım'ın da Ankara 2. Bölge Müdürlüğü koltuğuna bu hafta içerisinde oturacağı bildirildi. Erzurum'da görev yaptığı süre zarfında esnafla olan ilişkileri ve profesyonel bankacılık deneyimleri doğrultusunda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Yıldırım ve Özünal'ın atanmaları memleketleri Erzurum'da da sevinçle karşılandı.

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2017 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.