HALKBANK DADAŞKENT ŞUBESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Halkbank Dadaşkent Şubesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

19 Ocak 2013 Cumartesi 13:11
HALKBANK DADAŞKENT ŞUBESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’ndeki şubenin açılışına AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce, Daire Başkanları Engin Kaya, Ahmet Çakmak, Bölüm Müdürleri Süreyya Uğraş, Mehmet Tanrıverdi, Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, Dadaşkent Şube Müdürü Bülent Pesen, Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan, Aziziye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nihat Çimen, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Yakutiye eski Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, Kazım Karabekir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri Başkanı Seyfettin Saka, işadamları, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

YILDIRIM: HALKBANK ERZURUM’DA HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Açılışta konuşan Halkbank Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, Halkbank’ın 2009 yılı itibariyle Erzurum’da iki şube ve bir uydu şube ile hizmet verdiğini hatırlatarak, 21 Kasım 2009 yılında kurulan bölge koordinatörlüğü ile şube ve personel sayısının her geçen gün arttığını söyledi. 2013 yılı itibariyle Erzurum’da 5 şube ve 3 adet de ilçe şubesi olmak üzere 8 adet şube ve bir uydu şube ile hizmet verdiklerine dikkat çeken Yıldırım, “Şube sayısına paralel olarak çalışan sayısında da ciddi artışlar yaşanıyor. Erzurum’da 2009 yılında 40 personeli olan bankamız, 2012 yılı sonu itibariyle şubelerimizde 85, Bölge Koordinatörlüğü’nde 20 ve nakit operasyon merkezinde de 15 olmak üzere il genelinde 130 personel ile hizmet vermeye devam ediyor.” dedi.

Yıldırım, şubenin açılışında katkıları olan Halk Yönetim Kurulu’na, Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce’ye, Daire Başkanları Engin Kaya ve Ahmet Çakmak ile şubenin açılışında büyük katkıları olan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e de teşekkür etti.

CENGİZ: HALKIMIZIN BİR İSTEĞİ DAHA YERİNE GETİRİLDİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerek seçim döneminde ve gerekse görevde bulunduğumuz süre içerisinde hemşehrilerimizden öncelikli taleplerinden birisi de banka şubesi eksikliğiydi. Bu eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Şubenin açılışına katkılarından olayı milletvekillerimize, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ve Erzurum Bölge Koordinatörlüğü’ne teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AKSAK: HALKBANK’A DESTEK OLALIM

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak da, her geçen gün yıldızı parlayan ve gelişen Dadaşkent’te yatırımların artarak devam ettiğine vurgu yaparak, Halk Bankası’nın ticari bir banka olmasının yanında, esnafın, ticaretçinin ve yatırımcının da destekçisi olduğunu ifade etti. Aksak, esnaftan da bankaya destek olmalarını istedi.

YÜCE: ERZURUM HALKBANK’A UĞURLU GELDİ

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizci Yüce ise, Erzurum’un Halkbank’a uğurlu geldiğini ifade ederek, “Büyüdüğümüz yerlerde kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bu yıl içerisinde Türkiye genelinde 60 şube daha açmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi. Bar ekibinin gösterisi ile açılış töreni sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 19.01.2013 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.