GERFLOR ERZURUM ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra, Gerflor yer zemin döşeme PVC kaplama Erzurum Şubesi hizmete açıldı.

14 Aralık 2014 Pazar 10:53
GERFLOR ERZURUM ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ
Terminal Caddesi üzerine açılışı yapılan Gerflor Şubesi'nin açılışına Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Parti eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi kesilerek hizmete giren Gerflor yer zemin döşeme Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Müdahir Curcani, Erzurum'da talep duyulan tüm mekanların ihtiyacına uygun vinil zemin kaplama malzemesi çözümleri ile hizmet vereceğini ifade ederek, "Farklı sektörlerde sağlık, eğitim, ev, endüstri, ofis, mağazaların her türlü özel gereksinime cevap verebilmek amacıyla geliştirilen Gerflor zemin kaplamaları Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra Erzurum Şubesini açtık. Erzurum'a hayırlı olsun" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 14.12.2014 10:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGerflor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.