GENÇ MÜSİAD KAN DEĞİŞİMİNE HAZIRLANIYOR

Erzurum Genç MÜSİAD Başkanı Emre Durmazpınar, 2013 yılının son toplantısını yaparak yeni dönemde yerine gelecek olan Emrah Öztürk’ü basına tanıttı.

28 Aralık 2013 Cumartesi 11:52
GENÇ MÜSİAD KAN DEĞİŞİMİNE HAZIRLANIYOR
Müsiad Erzurum şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Durmazpınar, MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’inde katıldığı toplantıda şunları söyledi: 
“Kıymetli arkadaşlar öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 2013 yılında son  bir kez daha birlikte bir araya gelmek ve sohbet etmek için bu toplantıyı düzenledik. Özellikle genç işadamları olarak bizlerin önünün açılması dünya pazarında yer edinmesi için istikrarın şart olduğunu düşünüyoruz. 
Bilindiği gibi Erzurum Müsiad ve Genç Müsiad  olarak geçen hafta oluşturduğumuz Hızlı Trenimi İstiyorum Platformu web sitemize her geçen gün büyük bir destek olduğunu görüyoruz. Bu da Erzurumluların artık kendi sorunlarına meselelerine birlik beraberlik içerisinde daha duyarlı ve ilgili olduğunu gösteriyor. Bu duyarlılığın artarak devam edeceğini ümit ediyoruz. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2013 yılında iyisiyle kötüsüyle birlikteliğimiz oldu, Genç Müsiad olarak düzenlemiş olduğumuz projeler, seminerler ve proğramlarla güzel çalışmalara  imza attığımızı düşünüyoruz. Bu güzelliğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için daha genç ve daha dinamik bir yönetimin iş başına geçmesini kararlaştırdık. 2 dönemdir büyük bir gururla ve onurla yürüttüğüm Genç Müsiad Başkanlığı'ndan önümüzdeki yıl ocak ayı itibari ile düzenleyeceğimiz genel kurul ile benimle birlikte Genç Müsiad da görev yapan yönetim kurulu arkadaşımız Emrah Öztürk'e devredeceğim. Ocak ayında yapılacak olan genel kurulumuzda tek aday olan Emrah Öztürk arkadaşımız Genç Müsiad Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütecektir. Şimdiden kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Görevimiz süresince  bizleri yalnız bırakmayan MÜSİAD Başkanımız Dr. Hüseyin Bekmez, yönetimi ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. 

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2013 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.