ETSO, İPRAGAZ ELEKTRİK İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile elektrik pazarının önemli markası İpragaz Elektrik arasında indirim protokolü imzalandı.

admin
admin
14 Ağustos 2016 Pazar 13:26
ETSO, İPRAGAZ ELEKTRİK İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI
Protokol kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri aktif enerji bedeli üzerinden ilk 8 ay %25, sözleşmenin geri kalan zamanında ise %7 indirimli veya sabit fiyatlı elektrik tarifelerinden birini seçerek indirimli elektrik kullanabilecek ve elektrik maliyetlerini düşürecek.
Protokolü Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası adına Genel Sekreter Av. Harun Delibaş, İpragaz Elektrik adına ise Bölge Yöneticisi Sebahattin Yürüsoy imzaladı. Protokol kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri herhangi bir ek yatırım veya tesisat değişikliği yapmadan indirimli veya sabit fiyatlı tarifelerden birini seçerek elektrik enerjisi maliyetlerini düşürecek, elektrik kullanım miktarları aynı kaldığı halde, daha az ödeyecekleri belirtildi.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanabilmek için İpragaz Elektrik çağrı merkezini aramaları (444 4772), İpragaz Elektrik Erzurum Bölge Müdürlüğü veya İpragaz Elektrik Erzurum Temsilcisi Demircioğlu Enerji ile iletişime geçmeleri yeterli olacak. Serbest tüketici olarak yıllık elektrik tüketim miktarı 3600 kwh olan; diğer bir deyişle elektrik faturası ortalama olarak aylık 125 TL ve üzeri olan tüm Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri gerek iş yerlerinin gerek evlerinin elektrik enerjisini İpragaz Elektrik’in avantajlı tarifeleri ile indirimli olarak karşılayabilecek.
ELEKTRİK PİYASASI TÜKETİCİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER
4 Ağustos 2016 itibariyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayımlanan Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliğinde yapılan değişikliklere göre artık elektrik abonelerinin sayaçları en az 25 en çok 35 gün aralığında mutlaka okunacak ve ödeme bildirimleri bu okumalara göre düzenleneceği belirtildi.
Abonelere düzenlenen elektrik faturalarında taahhüt olup olmadığı taahhüdün kaçıncı ayında bulunulduğu, taahhüdün ne zaman sona erdiği, taahhüdün bozulması halinde uygulanacak cezai ücret ve cayma bedellerinin uygulama esaslarına ilişkin bilgileri de yer alacak.
Protokol imza törenine ayrıca İpragaz Elektrik Genel Müdürlük Yetkilileri Mehmet Ar ve Mustafa Geç ile Demircioğlu Enerji adına Fuat Demirci katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.