ETSO ABBM, Ziraat Fakültesi ‘Kariyer Günü’ etkinliğinde

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kariyer Günü etkinliğinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

admin
admin
01 Nisan 2019 Pazartesi 13:25
ETSO ABBM, Ziraat Fakültesi ‘Kariyer Günü’ etkinliğinde

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ziraat Fakültesi Kariyer Günü etkinliğinde stant açan ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, öğrencilere AB’yi tanıtan yayınlar ve promosyon ürünler dağıttı.

AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu da, Mavi Salon’da bir araya geldiği öğrenci ve öğretim elemanlarına, Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri’nin çalışmaları ve öğrencilerin faydalanabilecekleri AB’nin burs, staj ve eğitim imkanları hakkında bilgiler verdi.

Program sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çelik tarafından ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu’na etkinliğe katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.