ETB’DEN ÜYELERİNE 20 MİLYON LİRALIK “NEFES KREDİSİ”

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, ülkedeki ekonomik durgunluğun aşılması bağlamında Borsamız üyelerine rahat bir nefes almalarına destek olmak için çalışma başlattıklarını ifade etti.

admin
admin
15 Aralık 2016 Perşembe 07:21
ETB’DEN ÜYELERİNE 20 MİLYON LİRALIK “NEFES KREDİSİ”
TOBB önderliğinde hayata geçirilen “Nefes Kredisi”'nin ekonomiye önemli kaynak oluşturacağını vurgulayan Başkan Hınıslıoğlu , "Mevcut durumda KOBİ'ler için yıllık yüzde 9,90 ,aylık bazda yüzde ( 0,825) faizle toplamda üyelerimize 20 Milyon Türk lirası kredi sağlayacağız” dedi.
Başkan Hınıslıoğlu ,ETB üyeleri için “Nefes kredi” üst limitini 100 bin Türk Lirasına kadar belirledik, başvurular başladı, yeni yıldan itibaren kredi ihtiyacı olan üyelerimiz Borsamızdan alacakları üye kayıt belgeleri ile kredi ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Ancak KOBİ'lerimizin başvurularını vakit geçirmeden yapmalarını arzu ediyoruz." diye konuştu.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, T.C Ziraat Bankası ve Denizbank aracılığı ile yapılan anlaşma ile tamamen Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı öz kaynaklarının seferber edildiğini ve bununla birlikte Borsamız üyelerinin rahat bir nefes alacağını, piyasaların olumlu bir seyir izleyeceğini ve istihdama da katkı sağlayacağını belirtti.
Başkan Hınıslıoğlu, “ Nefes Kredisi” başvurularında Kredi Garanti Fonu (KGF)’nun yüzde 85 oranında kefalet sağlayacağını, Kredi başvurularında ise süreci olumlu sonuçlanan üyelerimizin sadece 250 Türk Lirası’nın dosya masrafı ve Hazine Müsteşarlığının kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında , Kobi”ler den herhangi bir masraf ve komisyonunda talep edilmediğini sözlerine ekledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.