ESOB’UN RUSYA ÇIKARMASI

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen İnşaat ve Mobilya Fuarı’na katıldı.

26 Nisan 2015 Pazar 22:37
ESOB’UN RUSYA ÇIKARMASI
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB), Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen İnşaat ve Mobilya Fuarı’na katıldı. ESOB heyeti ayrıca Rus-Türk İşadamları Birliği’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin hazırladığı proje kapsamında 28 esnaf Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen ‘2015 İnşaat ve Mobilya Fuarı’na katıldı. KOSGEB’in destek verdiği projede Erzurum kafilesine ESOB Başkanı Rasim Fırat başkanlık etti. Dünya çapında önemli bir organizasyon olarak kabul edilen ‘2015 İnşaat ve Mobilya Fuarı’nı gezen Erzurum ekibi, daha sonra Rus - Türk İşadamları Birliği yönetim kuruluyla bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan’ın Rusya’daki yatırım alanları ve iş potansiyeli hakkında bilgi verdiği görüşmenin ardından Erzurum heyeti Moskova’daki Kremlin Sarayı’nı gezdi. Rusya gezisinin esnaflar için bir hayli yararlı olduğunu belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat, “KOSGEB’in desteğiyle düzenlediğimiz bu projede inşaat ve mobilya sektörüyle ilgili esnaflarımızın dünyadaki gelişmeleri yakından görmesini istedik. Bu anlamda çok yararlı bir gezi oldu. Ayrıca Erzurum ekibini konuk eden Rus - Türk İşadamları Birliği Başkanı Naki Karaaslan ile sektörlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Başta projemize katkı sağlayan KOSGEB yöneticileri ile Birliğimizin Yönetim Kurulu ve gezimize katılan eşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2015 22:38
Anahtar Kelimeler:
ErzurumRasim FıratESOB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.