ESOB’TAN YENİ BİR PROJE

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), ‘Gelişen Erzurum’un Değişen Esnafları’ projesini hayata geçiriyor.

22 Şubat 2011 Salı 10:02
ESOB’TAN YENİ BİR PROJE
ESOB eğitim faaliyetlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA) finanse ettiği ‘Gelişen Erzurum’un Değişen Esnafı’ Projesi 1 Mart’ta hayata geçiriliyor. ESOB’a bağlı esnafa yönelik hazırlanan program kapsamında; yönetim bilimleri, pazarlama, bilgi-işlem ve ticari yabancı dil alanlarında eğitim verilecek.
Haftanın beş günü akşam 17.00 ile 21.00 saatleri arasında Atatürk Üniversitesi’nden uzmanların eğitim vereceği programa esnafın ilgi göstermesini beklediklerini belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat, “Günün teknolojisini uygulayabilen bireyler, ekonomiye yaptıkları katkılarla hem kendilerinin, hem de ülkelerinin refah seviyesini yükseltmektedir. Bizde ESOB olarak esnafımızın kendilerini geliştirmelerine yönelik kurslar düzenliyoruz. Eğitimlerimiz her biri kendi alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Kayıtlarımız başladı. Martın 1’i itibariyle eğitimler başlayacak. Esnafımızın kursa rağbet göstereceğine inanıyor, Gelişen Erzurum’un Büyüyen Esnafı’nı eğitim çalışmalarımıza katılmaya çağırıyorum.”dedi.

DANIŞMANLIK HİZMETİ
ESOB eğitim çalışmalarının yanı sıra esnafa danışmanlık hizmeti de vermeye başlıyor. Hafta içi mesai saatlerinde esnafa mali, hukuki ve destekleme projeleri konusunda danışmanlık hizmeti de verilecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ESOB’TAN YENİ BİR PROJE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amman ufolmaz 2011-03-27 10:53:40

üretin, üretin, prıjeler üretin. bu projeleri size sağlayanlar ne gibi bir gaflet içerisindrler. Sana ayakçı olmazlar eminim, ama bu nasıl bir tılsım. Hocan kim yav. Sebebibelli, bu prıje efendileri kendilerine, yandaşlarına gider ayak ne koparsan kar peşindeler. Geçmiş projelerde, özellikle takı tasarımda, rasimin damadı cengiz, kızı mehtap, genel sekreter cüneyt, genel sekreterin babası bülent acır ve oda çalışanı halil bayağı hatıra muteber maaş almışlar, hani şu çöpe atılan ve ne olduğu bil

Avatar
mehmet ali tortumlu 2011-03-25 09:41:37

bu reklam çıktımı, küçük çocuklara açıklama yapamıyorum. Sayın başkan da esob yeni proje atağında aganigi naganigisini haber vermiş. yeni bunlar. Kunduracılar aganigisinde makinalar eksik ve eski ama faturalar aganigi naganigi, tesisatcılarda huzue hakkı alamlara aganigi naganigi,hele hele takı tasarımda gümüşler aganigi hanifinigi çöplüğüne, oltu taşları bilmem ne nigine, yav ben bile şaşırdım en iyisi elimi arkadan çekmeyeyim, ne olur ne olmaz. ULA ARSIZLAR, ULA VİJDAN YOKSULU MERHAMETSİZLER,

Avatar
zeki duran 2011-03-20 09:40:39

Sayın başkan, üniversite 2011 oyunlarında bir fırsat ve beklenti içindeyken bu projeleri üreterek esnafa katkı sağlasaydınız. Kendinizi kandırmayın, değişen erzurumda tek hareket, dükkanını kapatan esnaf, göç eden erzurumlu ve yok ettiğiniz erzurum kültürü. Hadi ordan değişim projesiymiş, önce kendinizi değiştirin. önce dürüst olmayı deneyin, yine devlet deniz yemeyen keriz mantığıyla hareket ediyorsunuz, size bu imkanı sağlayanlara da yazıklar olsun.

Avatar
salih ibşirli 2011-03-20 09:34:02

Bir başka gazetede projelerle ilgili yapılan yolsuzlukların yorumlarını okurken bu haber bana değişik geldi. Sanırım bu projelerle sayın başkan geçmişte olduğu gibi, damadına, kızına, yandaşlarına rant sağlayacak ve onlara maaş bağlayacak.m aaş değip geçmeyim.. ero üzerinden 1500-2000 ero. takı tasarım projesinde damadı cengiz acar, kızı mehtap fırat, birlik genel sekreteri cüneyt acır, genel sekreterinin babası bülent acır, odanın çalışanı halil bunlar pep maaş almışlar. belgeli olsa gerek,

Avatar
akın sebilcioğlu 2011-03-19 10:05:16

Sanırım gider ayak ne vursak kardıri projesi kapsamında yeni proje atakları yapan birlik, basın yolu ile ya günah çıkarıyorlar veyatamamen esnafı aptal yerine koyuyorlar. Bire size proje onayını AB verir mi. illet aptal bir siz akıllı. azıklar olsun, eğer bu esnaf halen sizlerin ardında ise her yol size mübahtır, hakkedenin hakkını verin, devam edin, tek yutturamayacağınızyer Avrupa fonunun başındaki zevat.
Halen bu onursuz ve şımarık davranışlarınızın arkasındaki güç nedir bilemedim. Güven

Avatar
zülküf küçük 2011-02-22 13:59:44

esnaf için güzel sonuçlar doğuracak bir proje gibi gözüküyor. ama korkum diğer projeler gibi keser hep başkana yontmaz . ve bu projede mahkeme salonlarında bitmez. yazık erzurum esnafına artık ne yapsan başkan esnaf hep şüphe ile bakacak sana. adamın adı çıkacağına.....