ERZURUM’UN REKORTMENLERİ AÇIKLANDI

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı 2011 Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Rekortmenlerini açıkladı.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:10
ERZURUM’UN REKORTMENLERİ AÇIKLANDI
Erzurum’da Kurumlar Vergisi rekortmenleri ilk 100 sıralamasında tahakkuk eden 6.1 milyon TL vergiyle Aşkale Çimento San T.A.Ş. ilk sırada yer alırken, 3.9 milyon TL ile Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. ikinci, 1.7 milyon TL ile Karadayı Konut üçüncü sırada yer aldı.
İLK ON
Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2011 Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Rekortmenleri sıralamasında Çimenler otomotiv 4’üncü, Doğu Tıp Merkezi beşinci, Yılmaz Elektrik ve İnşaat limited şirketi altıncı, Cindilli otomotiv Sanayi ve Ticaret limited şirketi yedinci, Çoban Gurup Itriyat limited şirketi sekizinci, Doğu Tıp Merkezi dokuzuncu, Oltu Kömür ve Madencilik Petrol Ürünleri İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi şirketi ise onuncu oldu.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2012 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.