ERZURUM’DA İSTİHDAM FUARI DÜZENLENECEK

Erzurum’da 29-30 Mart 2017 tarihlerinde ‘Bu fuarda iş var!’ sloganıyla düzenlenecek olan 6’ncı İstihdam Fuarı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

admin
admin
21 Mart 2017 Salı 19:23
ERZURUM’DA İSTİHDAM FUARI DÜZENLENECEK

Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın iş birliği ile 29-30 Mart 2017 tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘Bu fuarda iş var!’ sloganı ile düzenlenecek olan 6’ncı Erzurum İstihdam Fuarı’nın bilgilendirme toplantısı Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapıldı. Düzenlenecek fuar hakkında bilgiler veren Vali Azizoğlu, “29-30 Mart 2017 tarihleri arasında Erzurum’da ‘Bu fuarda iş var!’ sloganıyla 6’ncı Erzurum İstihdam Fuarı’nı düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz fuara Erzurum’da iş adamlarını ve yatırımcıları davet ediyorum. Fuarda Erzurum’un ürünlerinin tanıtımını yapacağız. Ayrıca Erzurum’da istihdam alanında yapılacak olan bu fuar bizim ihracat ürünlerimize de ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

AMACIMIZ ERZURUM’U DOĞU ANADOLU’NUN EN BÜYÜK SANAYİ ŞEHRİ YAPMAK

Vali Seyfettin Azizoğlu sanayi ürünleri üretiminde Erzurum’un yetersiz olduğunu söyleyerek, “Düzenleyecek olduğumuz fuar işletmesi olan, fabrikası olan kısacası ürün üretenlerin hem kendi firmalarını tanıtmaları hem de kendi ürünlerini tanıtmaları hem de ürünlerle ilgili piyasayı bilgilendirme amaçları yer alıyor. Bu firmalar kamuoyunda yer sahibi olacakları gibi vatandaşlarında yöresel ürünlerde bilgi sahibi olmalarına imkan tanıyacaklar. Sanayi üretiminde bizler Erzurum’da yeterli değiliz. Esas amacımız Erzurum’u Doğu Anadolu bölgesinin en büyük sanayi şehri yapmak. Bu fuarlarda halka tanıtım ve bilinçlendirme anlamında bizlere imkan sağlayacak. Ayrıca bu fuarda şehrimize gelecek olan iş adamlarının yatırım olanaklarını sağlamak olacak. Böylelikle şehrimizi önemli bir sanayi şehri haline getirmeye çalışacağız. Cazibe merkezleri de bu konuda bizlere faydalı olacaktır” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.