ERZURUM’DA 200 PERSONEL İŞE ALINACAK

Erzurum’da 2017 yılında yapılacak olan 13. Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali (EYOF)’inde görev alacak personel sayısı belli oldu.

admin
admin
23 Haziran 2016 Perşembe 10:55
ERZURUM’DA 200 PERSONEL İŞE ALINACAK
Erzurum’da 2017 yılında yapılacak olan 13. Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali (EYOF)’inde görev alacak personel sayısı belli oldu. Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, EYOF’ta görev alacak personel sayısı en fazla 200 olabilecek.
Resmi Gazete’de yayınlanan bakanlar kurulu kararına göre, EYOF’ta görev alacak personel sayısı ile genel koordinatör ve personellerin maaş miktarı da belli oldu. Buna göre; genel koordinatöre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin B fıkrası kapsamındaki sözleşmeli personel tavan ücretinin en fazla beş katı, diğer personellere de en fazla iki katı sözleşme tutarı üzerinde ücret ödenecek.
Resmi Gazete’deki karara göre, “Genel koordinatörün görev süresi, organizasyon tarihinden bir yıl önce başlar, organizasyonun bitim tarihinden sonraki altı aylık tasfiye sürecine kadar devam eder.
Organizasyonda görevlendirilen diğer yerli ve yabancı personelin, organizasyon tarihinden bir yıl öncesinden başlatılmak üzere; yüzde 10’u ilk üç ayda, yüzde 10’u ikinci üç ayda, yüzde 80’i ise sonraki alt ayda göreve başlatılır ve organizasyonun sona erdiği tarihe kadar çalıştırılabilir. Sözleşmeli personelin yüzde 20’si, organizasyonun bitiminden sonraki alt aylık sürede tasfiye işlemlerinde çalışmaya devam edebilir.
Bu karara aykırı olmamak kaydıyla çalıştırılacak personelin sözleşme esasları ve ücretleri ile görev süreleri Erzurum 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali Hazırlık ve Düzenleme Kurulu tarafından belirlenir.” denildi.  

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.