ERZURUM’A ARAP YATIRIMI

2011 Kış oyunları sonrası Erzurum gözde şehir oldu. MNG Holdingin 200 milyon dolarlık yatırımından sonra, Araplarda Erzurum’a 60 milyon dolar yatırım yapacaklar.

04 Temmuz 2011 Pazartesi 13:25
ERZURUM’A ARAP YATIRIMI
2011 Kış oyunları sonrası Erzurum cazibe merkezi olmaya başladı. Turizmciler, Erzurum’a yatırım yapmak için sıraya girerken, Arap yatırımcılarda Erzurum’a gelmeye başladı.
Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon uzun gölde incelemelerde bulunan Arap iş adamları daha sonra Erzurum’a gelerek, Konaklı bölgesinde incelemelerde bulundular. Erzurum’a 60 milyon dolarlık yatırım yapmak için çalışma başlatan Arap iş adamlarının ilk etapta otel yapacakları bildirildi. Saral Şirketler Grubu yöneticilerinden Ali Kemal Saral, tarafından Erzurum’a getirilen Arap iş adamları Konaklı bölgesine hayran oldular.
İş adamlarının Arap turistlere yönelik Uzungöl ve Erzurum’da yatırım yapacaklarını ifade eden İş Adamı Ali Kemal Saral, “ Erzurum artık dünya gündeminde. Birçok yatırımcı gibi Araplarında ilgisini çekmiş. Ön inceleme yapmak üzere Erzurum’a, bir heyet getirdik. Bunlar incelemelerini yaptılar ve hazırladıkları raporu Sudi Arabistan’a götürdüler. Burada yapacakları çalışmalardan sonra, Erzurum’a gelerek resmen girişimlerde bulunacaklar. Hedefleri ilk etapta 60 milyon dolarlık yatırım yapmak” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ERZURUM’A ARAP YATIRIMI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.