ERGÜNEY'DEN YATIRIM ÇAĞRISI

Son yıllarda Kamu tarafından yapılan yatırımların Erzurum’u özel sektör için cazip bir kent haline getirdiğini söyleyen Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, sanayici ve işadamlarını şehre yatırım yapmaya davet etti. Ergüney, “Devlet yapacağını yaptı sıra bizde” dedi.

23 Temmuz 2013 Salı 16:54
ERGÜNEY'DEN YATIRIM ÇAĞRISI
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, kamu yatırımlarının Erzurum’u bir cazibe merkezi haline getirdiğini belirtti. Ovit tünelinin yapımına başlanması ve yakın zaman içerisinde bitirilebilecek olması nedeniyle Erzurum-Rize arasının 150 km’ye ineceğini kaydeden Başkan Ergüney, Erzurum’dan bir buçuk saat içinde limana varılacağını dile getirdi.

Kars Tiflis Bakü demiryolu ağıyla da Erzurum’un Orta Asya Cumhuriyetlerine bağlanacağını anımsatan Ergüney, şunları söyledi. “Tüm bunlarla birlikte özellikle Organize Sanayi Bölgemizin hemen yanı başında yapılmakta olan Lojistik Köy Projesi 2014 yılında tamamlanacak. Devlet Demiryolları öncülüğünde yapılan bu projeyle depolar antredepolar, konteynır depolama alanları, soğuk hava depoları, park yükleme boşaltma alanları, kombina taşımacılık sistemleri ve gümrükleme işlemleri yapılacak. Ayrıca bölgemizin en büyük avantajlarından biri de E-80 Karayolu üzerinde olması ve havalimanına ise 5 kilometrelik bir mesafede bulunması. Bu avantajları iyi değerlendirmememiz gerekir. Bugün Erzurum Dünyadaki ulaşım araçlarının tamamına kavuşacak olmanın mutluluğu içerisindedir. Karayolu, Havayolu, Demiryolu ve Denizyolları bunlar düşünüldüğünde Doğu’da yatırım yapılması gereken en cazip il olarak Erzurum ön plana çıkmaktadır. Erzurum yatırım yapılabilecek en önemli il haline gelmiştir. Bu nedenle başta bu şehirden göç etmiş iş adamlarımız başta olmak üzere tüm sanayici ve işadamlarımızı Erzurum’a yatırım yapmaya davet ediyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2013 16:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOSBZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.