EMITT 2016’DA ILICA TERMAL STANDINA BÜYÜK İLGİ

İstanbul’da bu yıl 20.si düzenlenen EMITT 2016 fuarında Erzurum’un yöresel ve kültürel değerleri ile Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri tanıtıldı. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un turizm potansiyeli ve Ilıca Termal Tesisleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

admin
admin
02 Şubat 2016 Salı 08:54
EMITT 2016’DA ILICA TERMAL STANDINA BÜYÜK İLGİ
İstanbul’da bu yıl 20.si düzenlenen EMITT 2016 fuarında Erzurum’un yöresel ve kültürel değerleri ile Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri tanıtıldı. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un turizm potansiyeli ve Ilıca Termal Tesisleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EMITT 2016 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtıldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda Erzurum tanıtım alanında yer alan Ilıca Termal Tesisleri standı katılımcıların ilgi odağı oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen ve dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olarak gösterilen EMITT 2016 fuarına 70’e yakın ülke katılarak, tanıtım yaptı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 100 bine yakın ziyaretçi katıldı.

ERZURUM’UN GÖZBEBEĞİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un incisi ve gözbebeği konumunda olan bir tesise sahip olduklarını ifade ederek, “İlçemizin tanıtımı, termal tesislerimizin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alması, ilçemiz açısından olduğu gibi şehrimiz açısından da oldukça önemli. Elimizdeki bir cevher olan Ilıca Termal Tesisleri’ni en iyi şekilde tanıtarak, ilçemiz ve şehrimiz için katma değer üretir hale getirmek ve yeni yatırımcıları ilçemize davet etmek için tanıtım çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz.” dedi.

İLÇEMİZİN TURİZM VİZYONUNU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ

Erzurum’un tabii ve doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri, turizm potansiyelleri ile nitelikli bir il olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Şehrimizin turizm değerlerini, potansiyellerini, tabii ve doğal güzelliklerini uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilimizi ve ilçemizi cazibe merkezi haline getirmenin gayretindeyiz. Ilıca’mızda modern bir tesisimiz var ve hizmet kalitesi bakımından da standardını her geçen gün yükseltiyoruz. İlçemiz için bir cevher, bir umut ışığı ve kalkınma potansiyeli barındıran bu değerimizi en iyi şekilde tanıtmak zorundayız. Yatırımcıları ilçemize çekerek, istihdam kapılarını açmak ve ilçemizin turizm vizyonunu daha da genişletmek istiyoruz. Yaptığımız atılımlar, güzel ilçemizin kalkınma yolunda hedefine ulaşması içindir. Bu noktada Türkiye’nin bir çok ilinin yanısıra onlarca ülkenin katıldığı fuarda tanıtımın yapılması, Ilıca Termal Tesisleri’nin de bu fuarda boy göstermesini çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

TURİZM YATIRIMCILARINA DAVET

Ilıca’nın yatırımcılar için turizm teşvik belgesi bulunan bir bölge olduğunu da hatırlatan Başkan Orhan, “Yatırım yapacaklar turizm teşvikiyle ilgili her türlü imkanlardan yararlanacakları gibi, biz de Aziziye Belediyesi olarak ilçemize yatırım yapacak her müteşebbise destek olmaya, kapılarımızı ardına kadar açmaya hazırız.“ ifadeleriyle yatırımcıları Aziziye’ye davet etti.

Öte yandan geçtiğimiz yıl da aynı fuarda boy gösteren Ilıca Termal Tesisleri’nin güzel dönüşler aldığını hatırlatan Başkan Orhan, bu yıl da yeni turizm seyahat acentalarıyla sözleşmeler imzaladıklarını sözlerine ekledi.

Fuarda Ilıca Termal Tesisleri standını ziyaret eden katılımcılara, tanıtım materyali, afiş, broşür ve kataloglar dağıtıldı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.