DAİB GENEL SEKRETERLİĞİNE MURAT KARAPINAR ATANDI

DAİB Genel Sekreterliğine Murat Karapınar atandı.

04 Haziran 2015 Perşembe 23:44
DAİB GENEL SEKRETERLİĞİNE MURAT KARAPINAR ATANDI
DAİB Genel Sekreterliğine Murat Karapınar atandı. 

DAİB Genel Sekreterliği görevini yürüten Fikret Kabakuş’un emekliliğe ayrılması nedeniyle bir süredir vekaleten yürütülen Genel Sekreterlik görevine, DAİB Yönetim Kurulu’nun önerisi, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin uygun görüşü ve Ekonomi Bakanlığı’nın onayıyla Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Murat Karapınar atandı.

MURAT KARAPINAR KİMDİR?

1980 Erzurum doğumlu olan Karapınar, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra, meslek hayatına 2002 yılında Gümrük Müsteşarlığında başladı. 2002-2008 yılları arasında gümrük ve dış ticaret alanında çalışma yaptıktan sonra, 2009-2010 yılları arasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda uzman-kıdemli uzman olarak kariyerine devam etti. 2010-2015 yılları arasında Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansında uzman ve DHB Birim Başkanı olarak görev yapan Karapınar, yaklaşık bir yıl süreyle Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansında vekâleten Genel Sekreterlik görevini yürütmüştür. Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda organizasyon, eğitim ve seminere katılan Murat Karapınar, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2015 23:45
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDibMurat Karapınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.