DAİB Başkanı Tanrıver, TİM yönetiminde

Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 25. Olağan Genel Kurulu'nda, TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçildi.

admin
admin
03 Temmuz 2018 Salı 00:38
DAİB Başkanı Tanrıver, TİM yönetiminde

DAİB'ten yapılan açıklamada, Haliç Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda TİM başkanlığına İsmail Gülle'nin seçildiği hatırlatıldı.

TİM başkanı ile 3 kişilik TİM Denetim Kurulu üyeliği seçiminin de yapıldığının aktarıldığı açıklamada, DAİB Başkanı Tanrıverdi'nin 2018-2022 döneminde TİM Başkanı Gülle'nin başkanlığında denetim kurulunda görev yapmak üzere seçildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DAİB Başkanı ve TİM Denetim Kurulu Üyesi Tanrıver, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde faaliyet gösteren ihracatçılar olarak ülkenin en büyük ve önemli meslek örgütlenmelerinden olan TİM yürütme ve icra mekanizmalarında temsil ediliyor olmayı çok önemli bulduğunu kaydetti.

Tanrıver, bu durumun, bölgenin ve ihracatçıların önemini ve gücünü gösterdiğine değinerek, şunları ifade etti:

"Bundan sonra bölge olarak bu platformlarda daha aktif ve güçlü şekilde yer almanın yanında, ülke ekonomisine katkı anlamında da daha yoğun gayret göstereceğiz. İhracatçılarımızı en iyi şekilde temsil etmek ve ihracatın sorunlarını eş zamanlı olarak aktarıp acil çözümler üretebilmek adına elimizden geleni yapacağız. Üzerimizde bölge ihracatçımızın temsil etmenin gururu yanında Türkiye'nin hükümet politikası olan bir görevin ağırlığı var. 2023'te bu hedefe ulaştığımızda bu başarının paydaşları olmak için başkanımız İsmail Gülle ile her sektörden arkadaşlarımızla bu yolda ilerleyeceğiz."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDAİBEthem Tanrıver
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.