DADAŞKENT’E DEV YATIRIM!

Erzurum’un Aziziye İlçesi’ne bağlı Dadaşkent’te Mehmet Bora tarafından Bora Park olarak adlandırılan dev bir yatırım yapıldı.

admin
admin
30 Mart 2016 Çarşamba 09:42
DADAŞKENT’E DEV YATIRIM!
Erzurum’un Aziziye İlçesi’ne bağlı Dadaşkent’te Mehmet Bora tarafından Bora Park olarak adlandırılan dev bir yatırım yapıldı. Bora Park şehre ve de özellikle Dadaşkent’e ayrı bir kimlik kazandırmak ile beraber bu yatırım sayesinde 70 kişiye istihdam sağlanması ve Erzurum’a artı bir katma değer katması ayrıca sevindirici.
Hayata geçirilen komplekste yok yok. 7000 m² konuşlandırılmış sosyal tesiste hamamdan saunaya, buhar banyosundan havuzuna, spadan fitness salonuna, halı sahadan düğün salonuna kadar her şey düşünülmüş.
Tesis içerisinde; Osmanlı Hamamı, sauna, buhar banyosu, havuz, spa, kafeterya, 700 m² fitness salonu ve iki adet halı saha barındırırken, Düşler Sarayı adı ile de balo, mezuniyet, toplantı, düğün vb. organizasyonlar için bulunmaz bir yer durumunda.
Hayal Salonu ve Rüya Salonu olarak iki ayrı salonu içerisinde barındıran Düşler Sarayı, Hayal Salonu’nda balo, mezuniyet ve toplantılara ev sahipliği yapması planlanırken, Rüya Salonu’nda ise Erzurum’da eşi benzeri bulunmayan yapısı ile yeni evlenecek çiftlere gerçek anlamda farklılık, yenilik ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğün yaşatmak için tasarlanmış.
Tesis Çarşamba günü tüm gün bayanlara (08.00 – 00.00) hizmet verirken, diğer günlerde de 08.00 – 15.00 saatleri arasında bayan misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca hafta içi akşam 19.00 – 20.00 saatleri arasında da yine bayanlara özel grup dersleri planlamaları yer alıyor.

Yatırımlar bunlar ile kısıtlı değil. Gelecek yıla yetiştirilmesi planlanan birkaç proje bulunuyor. Öncelikli olarak gelecek misafirlerine konaklama hizmeti de sağlamak amacı ile apart hotel, çocuklar için kapalı çocuk oyun alanı ve buna benzer projeler yapılacak.
Ayrıca tesisi gezen vatandaşların görüşlerine de bakılırsa sektörün öncü ve standartların belirleyicisi Bora Park ve Düşler Sarayı görünüyor.  

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAZİZİYEDADAŞKENT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.