Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden işbirliği protokolü

Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

admin
admin
04 Eylül 2019 Çarşamba 07:34
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden işbirliği protokolü

Protokol gereği Erzurum Çağrı Merkezi’nde iş başı eğitim programı uygulanacak ve 17 kişi bu eğitimden yararlanacak.

Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, son dönemde Erzurum’da istihdam konusunda iletişim sektörünün büyük pay sahibi olduğunu, Erzurum’da ki gençlere yeni bir iş fırsatı doğduğunu belirterek, İş Başı Eğitim Programı süresince günlük ödeme ve sağlık sigorta primlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağını, programın sonunda istihdamın ise QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi tarafından sağlanacağını söyledi.

QNB Finansbank Erzurum Çağrı Merkezi Bölüm Müdürü Devrim Dileroğlu ise İŞKUR projelerinde yer almanın istihdam anlamında kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 04.09.2019 07:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.