BURSA’DA ERZURUM GÜNLERİ PROGRAMI DÜZENLENECEK

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanlığı’nca Bursa'da Erzurum Günleri programı düzenlenecek.

18 Nisan 2015 Cumartesi 08:03
BURSA’DA ERZURUM GÜNLERİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanlığı’nca Bursa'da Erzurum Günleri programı düzenlenecek. 

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları, Erzurum’da düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek ve 5 gün sürecek olan Erzurum Günleri etkinliğine Erzurumluları davet eden Başkan Ömeroğulları, Erzurum günleri programının son yıllarda yapılan en güzel etkinlik olması için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Bursa’da 451 bin Erzurumlunun yaşadığını dile getiren Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları, Bursa’daki Erzurumlu nüfusunun her geçen gün arttığını, il genelinde 72 derneğin faaliyet gösterdiğini söyledi. Federasyon olarak Erzurum kültürünü yaşatmayı sürdürdüklerini dile getiren Ömeroğulları, 3 yıldır binbir hatim geleneğini Bursa’ya taşıdıklarını ve geçtiğimiz yıl Bursa7da 11 bin hatim okunduğunu belirtti. Bursa’da okuyan Erzurumlu öğrenciler için bir yurt yapmayı hedeflediklerini dile getiren Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları, bunun için hazırlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 18.04.2015 08:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.